Ciciandersen - Ukens blogg

Cicilie Andersen, er jenta bak Ciciandersen.blogg.no. Den snart 21 år gamle jenta kommer fra Harstad, men bor i Bergen hvor hun studerer foto ved Norges Kreative Fagskole, og jobber på Expert. På denne bloggen får du ærlige, rørende tekster skrevet av en åpen og livsglad fotoentusiast. Cicilie har skrevet tekster og lagt ut bilder på Ciciandersen.blogg.no sin siden september i fjor, men det er ikke før nå nylig hun har blogget om hverdagen sin. Bloggen hennes har gått fra å være en blogg med stort fokus på lidenskapen hennes, foto, til å bli en hverdagsblogg hvor hun åpenhjertig forteller om diagnosen lymfekreft.

Blogg.no stilte Cicilie noen spørsmål, for at dere lesere kan bli litt bedre kjent med henne:

Hvem er Cicilie?
Hun er en smilende og aktiv jente som elsker musikk og nyter livet med venner og kjente.

Hva er ditt beste barndomsminne?
Chilikakao med mamma, en fast tradisjon hver høst når den første snøen kom.

Favorittartist/band, film, bok og mat!
Artist/Band: Kings of Leon, Coldplay, og Kaizers Orchestra

Veldig vanskelig å definere noen favorittartister. Dette får meg i godt humør akkurat nå.

Film: Donnie Darko

Bok: Elleve minutter av Paolo Coehlo

Mat: Indisk

Hvorfor startet du å blogge om sykdommen din?
Å gå fra å være frisk til å ha en dødelig sykdom var et sjokk. Jeg gikk fra en fast og sikker hverdag til dager der det meste ble usikkert. Da var det godt å ha noe fast å gå til hver dag. Bloggen er det for meg. Jeg startet å blogge først og fremst for min egen del. Fordi å skrive for meg er en god måte å få ut frustrasjon og tanker på. Det blir en form for terapi.

Hvilke tilbakemeldinger har du fått?
Jeg har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger og støtteerklæringer. Det har jeg satt og setter jeg fremdeles utrolig stor pris på. Både venner, bekjente og totalt ukjente har kommet med støttende tilbakemeldinger. Det er godt å kjenne på at noe av det jeg skriver, kan bety noe.

I hvor stor grad har måten du tenker på om livet, mennesker og andre ting forandret seg etter at du fikk diagnosen din?
I veldig stor grad. Å få en sykdom som kreft kommer som et sjokk. Jeg vet ikke om jeg helt har kommet over sjokket selv enda. Alle overfladiske tanker om materielle ting og behov faller vekk. Og for min del var det utrolig lite som betydde noe, annet enn å verne om de rundt meg. Å oppleve et glimt av døden gjør at man innser hvor viktig det er å ta vare på de menneskene man har rundt seg, og hvor utrolig viktig det er å se hverandre i en ellers alt for travel hverdag.

Hva drømte du om da du var liten, og hva drømmer du om nå?
Når jeg var liten drømte jeg om å bli kles- og/eller møbeldesigner. Og det er nok innen for de kreative yrkene drømmen min fortsatt ligger. Jeg har lyst til å jobbe i media og med presse. Med fotografiet som medium. Kanskje både med fotojournalistikk, reklamefoto og motefotografi.

Blogg.no gratulerer Cicilie med Ukens blogg, sjekk ut bloggen hennes HER

8 kommentarer

Ingirls

14.05.2012 kl.16:30

Du har helt fortjent første plassen, og bloggen din føles utrolig sterk, det er ikke mange som tør å dele dette men jeg synes du har fått det veldig bra til og fått et fint resultat.

Marsen

14.05.2012 kl.17:04

Dette var vell fortjent førsteplass! Supert at du ønsker å dele dette med oss. Jeg ønsker deg lykke til videre! Jeg kommer til å følge med.

Anita

14.05.2012 kl.19:04

Gratulerer Sigrid- ærlig, nært og sterkt;) Stor klem

Martine

14.05.2012 kl.23:44

håper alt blir bra, du er en sterk person!

utrolig tøft av deg og dele alt detter her på bloggen!

stå på, du klarer det!

Helene

15.05.2012 kl.06:49

TJA......

SMF

15.05.2012 kl.21:10

hei! på denne bloggen kan du vinne gavekort til 200 kr som du kan bruke på bikinier!

http://justmeeandmyself.blogg.no/1337105634_konkurranse_vinn_gave.html

kredittkort24

16.05.2012 kl.09:58

Spennende å lese denne bloggen :).

Veronica - vant over kreften

17.05.2012 kl.20:11

Får så vondt av å lese bloggen hennes. Gikk gjennom nedt det samme og føler så utrolig sterkt med henne. Kjempe bra at en sånn blogg ble ukens blogg!

Skriv en ny kommentar

hits